Monday, September 6, 2010

Alamak Baju Raya Tak Beli Lagi

ramadhan semakin berakhir
aidilfitri semakin hampir
namun persediaanku masih lagi belum cukup
baju raya syahmi je ada-- baju melayu 2 elai (1 da pakai time bukak pose )
baju raya abang-- guna  taun lepas (ye la laki kan jarang pakai baju melayu since masih ok..on je la yg lama pun)
baju raya ku-- yg tahun lps dah bebulu.. kene beli baru tapi... urm>>

kuih raya tak beli langsung lagi.. nk buat sndirik yg simple2 tapi oven dh jual

yg ada kepek udang (hadiah kawan bagi) dn rempeyek (kwn gak bagi)
yg daku beli?? daku nak biskut raya sedap tp kat mana???
rumah baru pindah so kosong je.. nak ajak org dtg raya dok atas lantai je la jawapnya

assignment daku tak siap lagi.. syahmi asyk2 ngamuk nak tarik printer bile daku print sources.. last2 die dok atas printer...nak bia die main sorg2 diajaknya umi naik kete menan die..satu umi naik satu dia naik,,main langgar2 daku ada keje nak oii

ni pun die asyik jeles je daku ngadap lappy..

daku sungguh tak smgt nak smbut raya,,

raya 1 ke melaka
mlm raya terus ke kelantan raya ke2 kelantan
raya ke 3 kuantan ( nak balik dah.. nak g gambang mandi manda ilang tensen )
rayake4 johor
raya ke 5 mesti balik melaka balik (hubby ku ni mmg takleh berenggang ngn mak pak..lagi2 dok dekat)
assgmnt daku kene submit.. waaa daku tensen org lain dah hantar 1st draft dah daku outline pun lom hantar

daku tensen

tapi daku gembira sket bile ada hadiah2 giveaway yg smpai dn
hari ni daku bukak daku menang





ONLINE BUYER WINNERS

1st Prize

alhamdulillahhh sykur dn tak sangka
MOBS kan ramai peminat

ni kira kali ke2 dpt 
dulu dpt top 10 members
more info HERE

dan 

adiah saguhhati ke 2

pemilik bernombor 32
 anin
\
 
details di SINI

0 yang juga Bersungguh2: