Monday, November 22, 2010

aNNiVeRSaRy GiVeaWaY..!!

Syarat2 nak join mudah je :

1. Keutamaan bg yg jd followers blog ana.. yg takde blog pun boleh gak jd follower, just create google akaun je..

2. Copy paste entry ni balik dan Letak banner ni kat sidebar korang bagi yg ada blog.. yg takde blog korang email je ye..

3. Tag 2 org kawan anda..

4. Yang dah join sila letak link kat komen ye.. utk ana buat terjahan.. takyah wish apa2 pun.. nak wish pun leh gak.. kekeke..

5. Keputusan ana akan umumkan pada hari anniversary ana pada 28 Nov nanti..


Hadiah2 yg di tawarkan :

Hadiah utama : Size P2-M


Hadiah Kedua : Size P2-M
Cepattt.. ada seminggu je.. tarik tutup 26 Nov jam 11.59 mlm okey..


tag: awak le mak cik  kak lin kak rin kak shidah!

1 yang juga Bersungguh2:

Ana Suzana said...

nanti cek result ye.. tq sbb join.. ^__^