Thursday, November 25, 2010

Salam Hari Lahir

Hari ini adalah hari yang sangat istimewa buat Anin


kerana 

Hari ini adalah hari lahir anin yang ke


File:Birthday candles.jpg


26 tahun


sudah berambaah banyak angka sa tu... 
semakin tua lah diri ini

semakin matang mengharungi karenah manusia

dan semoga amalan pun semakin bertambah
serta kenalan di dunia yang bakal mendoakan kesejahteraan ku
dunia dn akhirat

hari ni takda plan.. rasa mcm tenang dan tak tahu nk buat apa

Assgmnt ada kn sbmt sunday ni..
sian kan.. sabtu ahad ada kelas tis weekk

sangat penat!!

feel blessed lagi sbb akhir2 ni banyakkk sgt menang contest atau GA

TERIMA KASIH TIDAK TERHINGGA KEPADA

as in her blog
No. 30 and No. 17 Anin and LILLY shoppe. Congrats!
 
i got this

 ok..pemenang pertama ialah........
no.96!!sape yerk??

I
I
V

96. anin

hadiahnya






 
Johan!!!



Hadiahnye??

1-Tuala mandi bersulam nama anak anda
 
4.  kak ayu
 
 http://ezurin.blogspot.com/2010/11/4th-anniversary-ga-pemenang-utama-ialah.html
 
 
hadiah utama (buku hasil penulisan Dr. Bahyah & dress)
dimenangi oleh:
-
-
-
-
-

 

ini hadiah daku bkl dpt

 
::buku nukilan Dato' Siti Nor Bahyah & juga "dress" di bawah buku tu::




krn daku bjy print screen 30 ribu kt blog beliau
hadiah tk tau lg ape

2 yang juga Bersungguh2:

Sari said...

Hepi besday Anin..
moga dimurahkan rezeki lagi..aminn
tepuk tepuk tepuk
mkn kek jgn lupa ksari yer..

qieranna said...

wah dah byk mng lar dier...