Thursday, November 25, 2010

TOPUP PERCUMA DAN OLE-OLE DARI SARAWAK PERCUMA??


mahu

just follow all these

1.COPY gambar diatas, pastu tepekkan atau PASTE di blog seksi u all berserta dengan inti2 pertandingan ni. mudah je kan?
2. kena la jadi body guard@follower oh!Sern lu brader..tapi pastikan letak cakaran manja (link) di kritikan@komen GA ni..
3. letak la TOPUP PERCUMA, OLE-OLE    Sarawak & Hadiah Misteri tu kat blog manja korang ek..
4. letak la apa yang patut untuk oh! Sern jaja tentang blog manja u all tu.
5. yang UTAMA, terbuka kepada semua kontest ni.
6. Lastly, penting ni.penting..TAG lah mana2 member u all..banyak2 pun lagi okeh!

tag:
eb
kak ieyza
dn semua follower yg berminat

1 yang juga Bersungguh2:

eqbalzack said...

best ni..hehe