Friday, April 29, 2011

Lama Tak Bersua

Bersawang sudah blog conway daku ni
memang blog ni mcm takde harapan dan takde perisian
sekadar suka2 tuan punya nak bertanding mencuba nasib
kot2 menang kjan

tapi dalam hati ni memang nak sgt buat jurnal..tazkirah info2 etc etc
cuma masa sangatlah tak menyempat
skrg tgh sibuk sgt nak siapkan master in banking law
which left 2 more months..
end of june insha Allah habis master
boleh fokus pada kerja dan research

dan satu lagi
morning sickness yg teruk mnybbkan malas nak berblogging etc etc
buat asaimen je dah cukup mengambil masa
so maaf la kawan2 yang anin tk ziarah tp masih sudi ziarah blog bersawang
click mana yang patut

dan sebab broadband suke sgt lebih dr kapasiti
mmg lembab
bukak mail pun amik masa..
so save the best 4 the last

syahmi pun main lasak
nak dapt adik ni die pun tunjuk kebolehan macam2
by the way.. rndu nak masuk GA lagi
rndu nak berblogging 
dan anin nak buat satu blog baru..mebi tutup blog ni
nak buat info ttg keibu bapaan
bukan apa utk diri dan jhuga kawan2 yg perlukan

Salam utk semua

0 yang juga Bersungguh2: